Produkty

 

 


doprava zdarma pri nákupe nad 40 € 


Hľadáte vhodný darček?

Darčeková poukážka KinderCentrum

HRAČKY A HRYZDLÁ

Hľadáte vhodný darček k narodeniu, krstu, aleno k narodeninám dieťatka? Z našej širokej ponuky hračiek pre deti od svetových značiek si určite vyberie každý. Drevené hračky, plastové hračky koncepty hračiek značiek ako sú Little Dutch, Kids Concept, Jabadabado alebo hračky od Sophie La Girafe a iné si u nás nájde aj ten najnáročnejši zákazník.

Holandská značka Little Dutch vyrába pestrofarebné hračky a doplnky pre deti-

LITTLE DUTCH

Holandská značka Little Dutch vyrába pestrofarebné doplnky do detskej izby, ktoré spolu nádherne ladia a predovšetkým sa vašim najmenším postarajú o množstvo zábavy pri hre a spoznávaní sveta. Štýlové drevené stavebnice, rozmanité druhy skladačiek, drevené autíčka a vláčiky, nasadzovacie plyšové krúžky, detské hudobné nástroje i hrkálky rozvinú motoriku, logiku a zmysly dieťatka.

Pozrieť ponuku:

Švédska znaška Kids Concept vyrába hračky, ktoré rozvíjajú detskú krativitu a riadi sa motom:  " Deti by mali byť deťmi "   

KIDS CONCEPT

Švédska znaška Kids Concept vyrába hračky, ktoré rozvíjajú detskú krativitu a riadi sa motom: "Deti by mali byť deťmi." Dizajnéri navrhujú hračky z dreva a látok tak, aby ich deti milovali a navyše budú aj vhodným doplnkom do detskej izby. Jemné farby kuchyniek, motorických hračiek, krabíc, boxov, kociek, teppee stanov, nábytku a veľa iného.

Pozrieť ponuku:

Jabadabado je švédska spoločnosť s vlastným dizajnom a výrobou drevených hračiek a detského nábytku v hravom a štýlovom dizajne.

JABADABADO

JaBaDaBaDo je Švédska dizajnérska spoločnosť, ktorá vyrába a predáva detské drevené hračky, detský nábytok a dekorácie. Kombinujú škandinávsky dizajn so zábavným a hravým srdcom s jedinečnými vzormi a súčasnými farbami. Všetky naše výrobky sú navrhnuté in-house a vyrábané s starostlivo vybraných materiálov najvyššej kvality.

Pozrieť ponuku:

Jabadabado je švédska spoločnosť s vlastným dizajnom a výrobou drevených hračiek a detského nábytku v hravom a štýlovom dizajne.

SOPHIE LA GIRAFE

 Žirafa Sophie, vyzerá teraz presne rovnako, ako keď sa vyrobil prvý kus. Deti si túto hračku zamilujú a poznajú ju podľa piskotu, ktorý vydáva vždy keď ju stlačíte za bruško alebo hlavu. Sophie la girafe je stále "tradičná" výroba, jej proces zahŕňa viac ako 14 ručných operácií. Je vyrobená zo 100% prírodného kaučuku získaného z latexu zo stromu Hevea.

Pozrieť ponuku:

 

Inovatívna, kreatívna a farebná opička je vytvorená tak, aby pomohla Vášmu dieťatku pri prerezávaní zúbkov a uľavila od bolesti.

MATCHSTICK MONKEY

Inovatívna, kreatívna a farebná opička je vytvorená tak, aby pomohla Vášmu dieťatku pri prerezávaní zúbkov a uľavila od bolesti. S týmto úžasným hryzátkom a zubnou kefkou v jednom dokonale pomasírujete boľavé ďasienka, a zároveň sa postaráte o prvé zúbky pomocou aplikátora na zadnej strane hlavičky opice.

Pomôžte svojmu bábätkú prekonať náročné obdobie "zúbkovania" s úžasnou hračkou, ktorá ponúka zábavu, upokojenie, a zároveň prirodzene vedie dieťatko k starostlivosti o zúbky už od útleho veku.

Pozrieť ponuku:

Tieto roztomilé zvieratká sú vhodné už aj pre novorodencov, pretože sú vyrobené z prírodnej gumy

MEIYA & ALVIN

Myška Meiya a sloník Alvin sú kamaráti, roztomilé postavičky z knižky: "A Day at the Park with Meiya and Alvin." Tieto roztomilé zvieratká sú vhodné už aj pre novorodencov, pretože sú vyrobené z prírodnej gumy, ich mäkké časti sú z certifikovanej bavlny a výplň je z recyklovateľných PET fľiaš.  Meiya&Alvin sú maľovaní ručne s farbami na prírodnej báze. Vôbec neobsahujú BPA, PVC a ftaláty. Zvieratká krásne voňajú, vďaka jedinečnej vôni prírodnej gumy, ktorá je aj chutná a tak pomáha pri prerezávaní zúbkov detičiek.

Pozrieť ponuku:

Štýlové a bezpečné hračky pre moderných rodičov a ich deti. Vyrobené zo 100% prírodného kaučuku zo stromov Hevea.

OLI & CAROL

Štýlové a bezpečné hračky pre moderných rodičov a ich deti. Vyrobené zo 100% prírodného kaučuku zo stromov Hevea. Zábavná, mladá, kreatívna a veselá španielska značka, vhodná pre deti všetkých vekových kategórií (od narodenia). Originálne eko-friendly hračky s moderným, retro dizajnom, inšpirovaným 60. a 70. rokmi, v pastelových a monochromatických farbách.

Sú skvelé ako hryzátko, hračka do vody, senzorická  hračka na rozvoj zmyslov či ako dekoratívny predmet.

Pozrieť ponuku:

Originálne dizajnové booky, ktoré obsahujú množstvo prvkov dôležitých pre rozvoj zmýšľania a motoriky vašich ratolestí.

PIQUIPI 

Originálne dizajnové booky, ktoré obsahujú množstvo prvkov dôležitých pre rozvoj zmýšľania a motoriky vašich ratolestí.
Skúste dať svojim deťom do rúk knižku a uvidíte, že nebudú potrebovať návod na jej použitie. Dovoľte im objavovať nové príbehy, a pri tom rozvíjať svoju zvedavosť a motorické schopnosti. Knižky sú vhodné pre deti od 3 rokov, takže sú skvelou prípravou na škôlku, ba dokonca aj školu.

 

 

Pozrieť ponuku:

 

BAM BAM

Bam Bam je Holandská značka, ktorá ponúka vo svojom sortimente širokú škálu hračiek, maznáčikov, klipov na cumlíky, darčekových sád, fotorámikov na otlačky detských nožičiek a ručičiek. Všetky profukty sú testované a neobsahujú toxické látky, čím sú vhodné už od narodenia.

Pozrieť ponuku:

 

LABEL LABEL

Kolekcia hryzačiek belgickej značky Label Label je vyrobená z vysokokvalitného dreva FSC a netoxického silikónu. Výsledkom tejto kombinácie je štýlový, estetický dizajn, ktorý je odolný a zároveň šetrný k životnému prostrediu.

Viac informácii:

 

 

Filter
Cena